:: Archívum<< vissza a főoldalra

Felvételi Fellebbezés Eredményei (2008-06-03 -- 2008-06-10)

FELVÉTELI FELLEBBEZÉS EREDMÉNYEI

Tisztelt Felvételizők!

Tájékoztatunk benneteket, hogy a Kollégiumi Felvételi Fellebbezés eredményei megtekinthetők a Modulo rendszerben (https://modulo.etr.u-szeged.hu) és a Kollégium lift ajtóján.

A státuszok jelentése:

- Fellebbezéssel elutasított, felvételt nem nyert: az elutasított hallgatók automatikusan felkerülnek a kollégiumi várólistára.

 

- Fellebbezéssel feltételesen felvett: A feltételesen felvett hallgatók listája csak a kollégiumi lift ajtón található meg. Ebben az esetben a hallgató átlaga nem éri el a 3.00 átlagot. Ebben az esetben a kollégiumi felvételnek az a feltétele, hogy a 2007/2008 II. félévi átlaga (azaz a most kezdődő vizsgaidőszak átlaga) elérje a 3.00-t. A feltételesen felvett hallgatóknak 2008. július 11. 12.00 óráig be kell mutatniuk a legalább 3.00 hagyományos átlagot igazoló indexet, vagy az ezt helyettesítő ETR oldalt. Ennek elmulsztása esetén a kollégiumi felvétel automatikusan érvényét veszti, s a hallgató külön kérésére felkerülhet a kollégiumi várólistára. A MODULOBAN EZEN HALLGATÓK IS "FELVETT" STÁTUSZT KAPTAK, EZÉRT ERRŐL MINDENKI A SAJÁT ÉRDEKÉBEN TÁJÉKOZÓDJON A LIFT AJTÓRÓL (HOGY NE ÉRJEN SENKIT SE KÉSŐBB MEGLEPETÉS)!

- Fellebbezéssel felvett: a hallgatót Dr. Almási Tibor, mint a Karközi Kollégiumok Tanácsának Elnöke felvette a Herman Ottó Kollégimba.

A felvételi döntés ellen további fellebbezésnek helye nincs.

Kollégiumi Bizottság

Kapcsolodó link: -

 
<< vissza

2020. május 26. Kedd
Fülöp, Evelin napja

Aktuális információk

VÁRÓLISTA

Archívum megtekintése

 

© Herman Ottó Kollégium 2019, Szeged