:: Archívum<< vissza a főoldalra

FELVÉTELI EREDMÉNYEK (2008-05-19 -- 2008-05-30)

Tisztelt Felvételizők!

Tájékoztatunk benneteket, hogy a Kollégiumi Felvételi eredményei megtekinthetők a Modulo rendszerben (https://modulo.etr.u-szeged.hu) és a Kollégium lift ajtóján.

A státuszok jelentése:
- Elutasított, felvételt nem nyert: a pályázó nem érte el a felvételhez szükséges ponthatárt, vagy nem teljesítette a tanulmányi átlagra vonatkozó minimális  kritériumot (azaz egyik vizsgált félévben sem érte el az átlag a 3.00-t), vagy már az előző tanévben is feltételesen került felvételre, az elutasított hallgatók automatikusan felkerülnek a kollégiumi várólistára,
 
- Formai hibás: a pályázatot valamilyen hiányosság okán érdemben nem lehetett elbírálni,

- Feltételesen felvett: A feltételesen felvett hallgatók listája csak a kollégiumi lift ajtón található meg. Ebben az esetben a hallgató valamelyik féléves átlaga nem éri el a 3.00 átlagot. Ebben az esetben a kollégiumi felvételnek az a feltétele, hogy a 2007/2008 II. félévi átlaga (azaz a most kezdődő vizsgaidőszak átlaga) elérje a 3.00-t. A feltételesen felvett hallgatóknak 2008. július 11. 12.00 óráig be kell mutatniuk a legalább 3.00 hagyományos átlagot igazoló indexet, vagy az ezt helyettesítő ETR oldalt. Ennek elmulsztása esetén a kollégiumi felvétel automatikusan érvényét veszti, s a hallgató külön kérésére felkerülhet a kollégiumi várólistára. A MODULOBAN EZEN HALLGATÓK IS "FELVETT" STÁTUSZT KAPTAK, EZÉRT ERRŐL MINDENKI A SAJÁT ÉRDEKÉBEN TÁJÉKOZÓDJON A LIFT AJTÓRÓL (HOGY NE ÉRJEN SENKIT SE KÉSŐBB MEGLEPETÉS)!

- Kollégiumi bizottsági keret: a hallgató a kollégiumi bizottsági keret terhére nyert felvételt.

A felvételi döntés ellen dr. Almási Tiborhoz, a Karközi Kollégiumok Tanácsának Elnökéhez címzett fellebbezésnek van helye. A fellebbezéseket elektronikus úton a MODULO rendszeren (https://modulo.etr.u-szeged.hu) keresztül lehet benyújtani 2008. május 20. 8.00 órától 2008. május 30. 12.00 óráig. A fellebbezésben röviden elő kell adni, hogy a döntést milyen okból és indokkal kérik megváltoztatni, illetve pótolni kell az esetleges hiányokat.


További információkért az alábbi e-mail címre írhattok: felvi@ohsh.u-szeged.hu


Kollégiumi Bizottság

Kapcsolodó link: -

 
<< vissza

2024. április 19. Péntek
Emma napja

Aktuális információk

VÁRÓLISTA

Archívum megtekintése

 

© Herman Ottó Kollégium 2020, Szeged