:: Archívum<< vissza a főoldalra

ELINDULT A KOLLÉGIUMI FELVÉTELI (2008-05-07 -- 2008-05-18)

FIGYELEM!!!

INDUL A KOLLÉGIUMI FELVÉTELI!!!

 

 

Tisztelt Hallgatók!

 

 

<!--[if !supportLists]-->- Tájékoztatunk benneteket, hogy az elektronikus rendszeren keresztül történő kollégiumi felvételi elindult:

2008. május 7-én (szerda) 18:00-tól

 

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->A jelentkezés módja: jelentkezni a https://modulo.etr.u-szeged.hu webcímen lehet, ahol mindenki saját ETR-es azonosítójával (EHA kód) és jelszavával tud belépni a rendszerbe. A belépést követően a „Előtér - Beadási helyek” közül ki kell választani a „Kollégium” pontot. Az ezt követően megjelenő űrlapok közül a „kollégiumi felvételi” elnevezésű űrlapot kell kiválasztani, ekkor megjelennek az űrlap adatai és az űrlap sémája. Az űrlap adatainál szereplő ikonsorból a kitöltés ikonra kell kattintani (űrlap ceruzával), ekkor megjelenik az űrlap, amit értelemszerűen ki kell tölteni. Fontos tudni, hogy minden egyes részhez fel kell tölteni az előre bescannelt igazolásokat. Az űrlap egyes pontjaihoz tartozó magyarázatok az (i) ikonra kattintva hívhatók elő.

 

<!--[if !supportLists]-->- Az űrlappal folytatott munka során lehetőségetek van arra, hogy az űrlapot (pályázatot) „piszkozatként” elmentsétek – erre az űrlap alján elhelyezett nyomógombok kínálnak lehetőséget - és aztán később folytassátok a kitöltést, az igazolások feltöltését. Piszkozatként mentéskor az űrlap státusza „piszkozatra” változik. Ha az űrlap kitöltését befejeztétek (mindent kitöltöttek és feltöltöttetek), akkor a „mentés, és véglegesítés” gombra kell kattintani. Ekkor a pályázat „beadva” státuszúvá válik. A beadási határidő letelte és a feldolgozás megkezdése előtt még a „beadva” státuszú pályázatot is lehet módosítani. Ehhez a „visszavon” lehetőséget kell választani, ekkor a pályázat ismét „piszkozat” státuszúvá válik és módosítható. A piszkozatként mentett, és a beadott pályázat, a web felület bal oldalán az „Aktuális beadványaim” résznél tekinthető meg, és itt követhető nyomon a pályázat státuszának változása is.

 

<!--[if !supportLists]-->- A Modulo rendszerhez részletes és alapos help rendszer tartozik. A segítség előhívásához az oldalon található „?”-re kell kattintani.

 

<!--[if !supportLists]-->- Ha a "Modulo help" nem elegendő és bármilyen problémátok, kérdésetek, kérésetek van, azt e-mailben a felvi@ohsh.u-szeged.hu címre írjátok meg!

 

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->VÁLTOZOTT A BEADÁSI HATÁRIDŐ IS: a kollégiumba való jelentkezés határideje:

 

2008. május 16. (péntek) 12:00

 

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]--> A kollégiumi pályázatok elbírálásának várható ideje: 2008. május 19. (hétfő)

 

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]--> A rendszer használata előtt a böngészőben a felugró ablakokat (popup) engedélyezni kell, különben a jelentkezés kitöltése során a rendszer hibásan működhet. Pl.:

 

Windows operációs rendszer és Firefox böngésző alatt az Eszközök [főmenü] ->Beállítások [almenü] -> Tartalom [fül] -> Felugró ablakok tiltása [jelölő négyzet] jelölőnégyzetet bejelöletlenül kell hagyni.

 

Windows operációs rendszer és Internet Explorer böngésző alatt az Eszközök [főmenü] -> Internetbeállítások [almenü] -> Adatvédelem [fül] -> Előugró ablakok blokkolása [jelölő négyzet] jelölőnégyzetet bejelöletlenül kell hagyni.

 

 

KÉRJÜK, HOGY FOLYAMATOSAN FIGYELJÉTEK AZ ÚJ INFORMÁCIÓKAT, S KEZDJÉTEK EL BEADNI A PÁLYÁZATAITOKAT!

 

 

 

Szeged, 2008. május 7.

 

Kollégiumi Bizottság

 
<< vissza

2021. június 20. Vasárnap
Rafael napja

Aktuális információk

VÁRÓLISTA

Archívum megtekintése

 

© Herman Ottó Kollégium 2020, Szeged