:: Archívum<< vissza a főoldalra

SZÉNSZÜNET (2011-10-21 -- 2012-01-02)

Kedves Hallgatók!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a minap megérkezett a Rektori Hivatalból a két ünnep közötti szénszünetre vonatkozó hirdetmény, melyet e levelünkkel egy időben küldünk.

Amennyiben a lentiekkel kapcsolatban észrevételük, kérdésük lenne, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek:

Buzás Szilárd - kollégiumi igazgató (iroda@ohsh.u-szeged.hu);
Osztrogonác Csaba - senior (oszi@ossy.hu);
Szöllősi Tibor - senior (koll.biz@gmail.com).



Tájékoztató


Az SZTE Dékáni Kollégiumának 2011. október 17. napján megtartott ülésén hozott döntés alapján a Szegedi Tudományegyetem épületei 2011. december 23-án 14.00 órától 2012. január 1. 16.00 óráig bezárásra kerülnek, a munkavégzés feltételei ezen időszak alatt nem biztosítottak. Ezzel kapcsolatban a 2011/12. tanév őszi szemeszterének vizsgaidőszaka a következőképpen módosul.

1.      A 2011. december 27. és 31. közötti időszakra nem lehet vizsgát hirdetni egy oktatási egységben sem.
2.      A rendes vizsgaidőszakból kieső négy nap pótlására 2011. december 13-16. között az egyes oktatási egységek vizsgát hirdethetnek meg.
3.      A vizsgaidőszak többi része (beleértve az uv-időszakot) a tanév időbeosztásának megfelelően változatlan marad.
4.      Az oktatási igazgatóság az ETR felületén időben korábbra hozza a vizsgahirdetés, a teljesítési lap nyomtatás és a vizsgajelentkezés kezdetét, hogy a vizsgáztatás rendje zavartalan legyen mind az oktatók, mind pedig a hallgatók számára.
5.      A két ünnep között az Apáthy, a Jancsó, a Semmelweis Kollégiumok valamint a Károlyi Kollégium turista része nyitva lesz, azon hallgatók elhelyezésére, akik az ünnepekre nem tudnak hazautazni. A többi kollégium a megadott időben szintén zárva lesz.

A Dékáni Kollégium döntése értelmében kérem minden oktató és hallgató együttműködését és megértését, hiszen az intézkedés célja az Egyetem likviditásának, pénzügyi stabilitásának megőrzése, az éves egyetemi működési és energia felhasználási keretek betartása.

Szeged, 2011. október 20.


Prof. Dr. Homoki-Nagy Mária
oktatási rektorhelyettes

Tisztelettel:

SZTE Herman Ottó Kollégium
Kollégiumi Vezetőség

 
<< vissza

2024. április 23. Kedd
Béla napja

Aktuális információk

VÁRÓLISTA

Archívum megtekintése

 

© Herman Ottó Kollégium 2020, Szeged