:: Archívum<< vissza a főoldalra

Felsős kollégiumi felvételi 2011-2012. tanévre (2011-04-19 -- 2011-06-30)

Kedves Hallgatók!

Tájékoztatunk Titeket, hogy 2011. április 20-án (szerda) 21:00 órai kezdettel a Kollégium Társalgójában részletes tájékoztatást adunk mindenkinek, valamint segítünk a felvételi kérvények kitöltésben!
Ha kérdésed van a lenti anyaggal, azt is hozd magaddal szerdán!


Az SZTE Kollégiumi Szabályzata (KSZ) rendelkezéseinek megfelelően a felsőéves hallgatók számára kollégiumi felvételre pályázatot hirdet.
A kollégiumi felvételre vonatkozó pályázatot az SZTE Kollégiumi Szabályzata és a Kollégiumi Jelentkezések Pontozásos Rendszeréről, Elbírálásának Eljárási és Szervezeti Rendjéről szóló szabályzat alapján kell benyújtani.
A pályázatot az SZTE elektronikus (internetes) pályázati rendszerében kell benyújtani. (https://modulo.etr.u-szeged.hu/modulo/)

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. május 08. (vasárnap) 23:59 perc.

A hallgató a tanulmányai szerint illetékes kollégiumba kérhet kollégiumi elhelyezést a KSZ 4.§ (5) –(6) szerint.
   - az ÁJTK, BTK, TTIK, GTK hallgatói az ún. karközi kollégiumokba: Herman Ottó Kollégium "A" épület, Herman Ottó Kollégium "B" épület, Károlyi Mihály Kollégium, Móra Ferenc Kollégium, Öthalmi Diáklakások, Öthalmi Kollégium;
   - a JGYPK hallgatói a Teleki Blanka Kollégiumba és a Károlyi Mihály Kollégiumba

A pályázati űrlap három részből áll, amely a hallgató szociális helyzetére, tanulmányi eredményére és a közösségért végzett munkájára vonatkozó adatokat tartalmazza. Ezen adatokhoz, a szabályzatokban megállapított pontrendszer alapján, az elektronikus rendszer pontokat rendel.(A pontszámításra vonatkozó adatok a Kollégiumi Jelentkezések Pontozásos Rendszeréről, Elbírálásának Eljárási és Szervezeti Rendjéről szóló Szabályzat 3.§ és az 1. 2. és az 5. sz. mellékleteiben találhatóak.

Azon hallgatók, akik eddig nem nyújtottak be szociális ösztöndíj kérelmet, vagy kérelmüket formahiba miatt elutasították és ezért nem rendelkeznek pontokkal, a kollégiumi jelentkezéskor kell a szociális helyzetükre vonatkozó űrlapot feltölteniük.
A szabályzat elérhető a következő címen: http://www.u-szeged.hu/egyetem/szabalyzatok/kollegiumi-jelentkezesek?objectParentFolderId=3489) Az így megállapított pontok nagysága szerint, kollégiumonként elkülönítetten, határozzák meg a kollégiumi bizottságok a hallgatók sorrendjét.

Az egyes kollégiumokban meghatározott férőhelyek száma alapján a felállított sorrend szerint nyerhetnek a hallgatók felvételt a kollégiumokba.

Férőhely hiányában elutasított hallgatók várakozó listára kerülnek, hogy a később megüresedett kollégiumi férőhelyekre bekerülhessenek.
Adatok, vagy igazolások hiányával leadott felvételi kérelmet hiányos adatszolgáltatás miatt kell elutasítani. [KSZ 4.§ (19)]
Ennek határideje 2011. május 12. (csütörtök) 23:59

A pályázatok elbírálásának határideje: 2011. május 16. (hétfő)

Az a hallgató, akinek pályázatát elutasították, a határozat kézhezvételétől számított 15 napon belül fellebbezéssel élhet annál a Kollégiumi Bizottságnál, ahova jelentkezett!
A jogorvoslati kérelem  elbírálásának határideje: 2011. június 30.

Kérdés, probléma esetén az alábbi csatornákhoz fordulhattok:
  1.) A pontozásos rendszer egyes elemeiről felvilágosítás kérhető az Egyetemi Hallgatói Önkormányzatnál (e-mail: iroda@ehok.u-szeged.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )
  2.) Moduloval kapcsolatos problémák esetén: hszi@hszi.u-szeged.hu
  3.) Kollégiumi közösségi pontokkal kapcsolatos kérdései esetén: felvi@ohsh.u-szeged.hu

 

Ny.Á.

 
<< vissza

2024. április 18. Csütörtök
Andrea, Ilma napja

Aktuális információk

VÁRÓLISTA

Archívum megtekintése

 

© Herman Ottó Kollégium 2020, Szeged