:: Archívum<< vissza a főoldalra

Kollégiumi Gólyatábor 2010 (2010-08-12 -- 2010-09-05)

A kollégiumunkba felvételt nyert elsőéves Hallgatóknak idén is, mint minden évben Kollégiumi Gólyatábort szervezünk, amely 2010. augusztus 30. és 2010 szeptember 3. napja között lesz.

A Gólyatábor programjában a szórakozás mellett kiemelkedő helyet foglal el az egyetemi és a kollégiumi élet megismertetése, és a kapcsolódó adminisztratív teendők ellátása. A Gólyák az öt nap alatt megismerkedhetnek a várossal, a szegedi közlekedéssel, az egyetemi épületekkel, a tantárgyfelvétellel, az Egységes Tanulmányi Rendszer (ETR) használatával, és nem utolsó sorban a kollégiumi élet részleteivel.

A tábor ideje alatt kirándulást tehetnek az Egyetemi Füvészkertbe, a Szegedi Vadasparkba és az Egyetemi Csillagvizsgálóba, kajakozhatnak a Tiszán, valamint megmérkőzhetnek az öthalmis gólyákkal. (Sport-, fürdő-, játszóruha és jó kedv nélkülözhetetlen!)

A Kollégiumi Gólyatábor megszervezésével a kollégiumi vezetés az egyetemi és kollégiumi életbe történő gyors és zökkenőmentes beilleszkedését kívánja elősegíteni.

A Gólyatáborba 2010. augusztus 24. napjáig lehet jelentkezni a hermankollbiz@ohsh.u-szeged.hu e-mail címen, vagy a 06 62/ 544-311-es telefonszámon.

 

Szeretettel Várunk minden - a kollégiumunkba felvételt nyert - Gólyát!

 

Ny.Á.

 
<< vissza

2024. április 25. Csütörtök
Márk napja

Aktuális információk

VÁRÓLISTA

Archívum megtekintése

 

© Herman Ottó Kollégium 2020, Szeged