:: Archívum<< vissza a főoldalra

Borkóstoló, avagy egy kellemes este tervezete (2010-02-07 -- 2010-02-18)

Az Úr 2010. évének Böjtelő havának 17. napján este 20:30-kor az idei év első rendezvényeként egy lelketekre pozitív hatást tevő Borkóstoló tartatik a Herman Ottó Kollégium Társalgó helyiségében. Várunk minden kedves borkedvelőt, borbarátot a 10 fajta minőségi alföldi bor érzésvilágunkra tett hatásának mély kielemzésére.

Csekély anyagi hozzájárulást kérnék a borokhoz, mely biztosítja majd szemünk csillogását, s bensőnk megvilágosodását e derűs este folyamán! A hozzájárulás 400 Ft-ot emészt fel pénzetek tárcájából. A költségek többi részét a kollégiumi bizottság támogatja a Hermanos hallgatóknak.

Lehetőség van külsősök jelentkezésére is, de kizárólag február 12-étől, hogy a Hermanos hallgatók előnyt élvezzenek. Ők 800 Ft-os áron vehetnek részt a rendezvényen. Amennyiben az említett dátumig betelnek a helyek, úgy sajnos a külsősök nem tudnak részt venni a rendezvényen.Bort kóstoltató:
Polyákné Csengődi Éva


Jelentkezési és fizetési határidő: Február 15!Ne feledd!

- Február 17.

- 20:30

- Társalgó
Fizetés, kérdés, kérés, óhaj, sóhaj, bánat, panasz, sirám, egyéb esetlegesen felmerülő probléma esetén keresd a 708-ban:

Polyák Ádámot

 

Plakát PDF formátumban

 

Ny.Á.

 
<< vissza

2020. augusztus 13. Csütörtök
Ipoly napja

Aktuális információk

VÁRÓLISTA

Archívum megtekintése

 

© Herman Ottó Kollégium 2020, Szeged